Inițiere

Află cum poți să îți înscrii copilul la Academia Csepreghi

Formular înscriere

La Academia  Csepreghi ne mândrim cu copii noștri, avem grupe de copii începând de la cei mai mici cu vârstă de  5-6 ani până la cei mai mari cu vârste între 10-12 ani, atât la băieți cât și la fete.

Numele complet*

Numele copilui*

Data de naștere*

Nr. de telefon*

Sănătate. Distracție. Educație

Completăm grupele de inițiere la Academia Csepreghi

Inițiere la Academia Csepreghi? Da! Reușim să răspundem afirmativ solicitărilor venite din partea a zeci de părinți cu noile grupe de inițiere în handbal: dacă ai un copil care vrea să încerce acest sport, lista de înscriere este din nou deschisă. Descoperim „secretele” jocului de handbal în timp ce ne distrăm împreună, creăm prietenii și dezvoltăm abilitățile fizice și mentale.

Ne recomandă cei peste 20 ani de experiență, antrenorii prietenoși și locațiile accesibile ale sălilor din Baia Mare, Baia Sprie și Copalnic Mănăștur. Activitățile sunt adaptate vârstei și rezistenței copiilor, iar antrenamentele tehnice sunt completate de o mulțime de activități care să le stârnească entuziasmul și energia.

Cine poate avea acces la noile grupe de juniori?

Fiecare copil are ocazia să încerce.

Categorii de vârstă:

4 – 6 ani băieți și fete

7 – 8 ani băieți și fete

9 – 10 ani băieți și fete

11 – 12 ani băieți și fete

Locațiile unde facem antrenament.

locațiile noastre:

1 – Baia Mare

2 – Baia Sprie

3 – Copalnic Mănăștur

4 – În curând o noua locație

Întrebări frecvente

De ce să-ți înscrii copilul la handbal?

Handbalul este o bună activitate potrivită pentru un copil în creștere. Cu cât startul începe la o vârstă fragedă, cu atât copilul se bucură de beneficiile acestui sport și își consolidează principiile învățate.

Dacă copilul tău este dezinteresat de sport și este predispus la somnolență, lene, probleme de greutate, handbalul s-ar putea să-l atragă mai mult față de alte sporturi. Acesta este o opțiune bună, deoarece mișcările continue din sport ajută la arderea caloriilor și la pierderea de grăsime.

Acest sport implică o mișcare rapidă și o utilizare riguroasă a întregului corp, în mod special a membrelor, ceea ce ajută la tonifierea corpului și la construirea mușchilor.

Acest sport implică o mișcare rapidă și o utilizare riguroasă a întregului corp, în mod special a membrelor, ceea ce ajută la tonifierea corpului și la construirea mușchilor.

Deși pare a fi un clișeu, lucrurile chiar așa stau. De generații întregi, s-a spus că handbalul îi va face pe copii să crească mai înalți.

Handbalul presupune coordonarea totală a corpului și, în mod special, coordonarea mâinilor cu ochii. Driblingul, prinderea, alergarea, mersul înapoi, întoarcerile necesită spirit de reacție și rapiditate.

Un joc de handbal are un obiectiv clar: cât mai multe mingi în poartă. Pentru îndeplinirea acestui scop, fiecare jucător își antrenează precizia și se concentrează la capacitate maximă. Bineînțeles că aceste două abilități vin după multă practică și exercițiu, dar odată dobândite, acestea vor fi utile în multe situații din viață.

Copiii spun adesea că nu au prieteni, iar asta se întâmplă tocmai pentru faptul că nu se identifică în totalitate cu alții copii. Într-o lume acaparată de gadgeturi și tehnologie, fiecare își creează un univers virtual în care există un singur personaj principal.

Într-un astfel de sport, comunicarea este esențială. Tinerii sportivi învață de la o vârstă fragedă cum să lucreze într-o atmosferă de echipă, să acorde atenție altora și să răspundă în consecință.

Fiecare sport implică anumite strategii sigure, uneori de moment, pentru a marca și câștiga. Tehnicile de dribling, de trecere printre jucători și calculele făcute pentru aruncarea la poartă sau pentru a pasa, fac din handbal un joc strategic.